THE SMART TRICK OF محافظ برق هوشمند THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of محافظ برق هوشمند That Nobody is Discussing

The smart Trick of محافظ برق هوشمند That Nobody is Discussing

Blog Article

سپس، به کمک سیمی با نمره سیم‌های دستگاه بخشی از آن را به خروجی محافظ مرکزی و بخش دیگر را به شینه مینیاتوری اتصال دهید.

کلیه سیم‌های مذکور می‌بایست تک به تک از هم دیگر جدا باشند.

آمپراژ محافظ مرکزی می‌بایست بیش‌تر و یا برابر با آمپراژ کنتور ساختمان باشد؛ چنان‌چه میزان آمپراژ کم‌تر باشد بدون شک کنتاکتور داخلی دستگاه خواهد سوخت.

این دستگاه با قطع برق در هنگام افت یا بالا رفتن ولتاژ از حد مجاز، از وسایل برقی شما در برابر آسیب محافظت می کند.

در این مدار، حتی ضعیت ترین محافظ چند راهی هم جواب می دهد و نیازی نیست که محافظ های آمپر بالا تهیه کنید، زیرا وظیفه این محافظ تنها تامین برق بوبین کنتاکتور است.

در دنیای مدرن، برق نقشی حیاتی در زندگی انسان ایفا می کند. از روشنایی و گرمایش گرفته تا وسایل برقی و دستگاه های دیجیتال، همه چیز برای عملکرد به برق نیاز دارد.

افزایش طول عمر دستگاه‌ها: محافظ‌های برق با جلوگیری از آسیب‌های ناشی از نوسانات برق، به طول عمر مفید دستگاه‌ها کمک می‌کنند.

در زمان نصب محافظ برق ساختمان از سلامت کامل آن اطمینان حاصل فرمائيد؛ چرا که وجود ایراد در ساختار این دستگاه سبب ایجاد اتصال کوتاه شده و سلامت انسان را تهدید می‌کند.

ولتاژ برق، فرکانس، کیفیت آمپردهی، نوسانات لحظه‌ای و هارمونیک‌های سوار شده روی موج برق از جمله مولفه‌های کیفی برق مصرفی دستگاه‌ها هستند که more info اگر هر کدام از این‌ها در محدوده مناسب خود نباشند, می‌توانند به وسیله مصرف‌کننده برق آسیب جدی وارد کنند.

محافظ‌های دیجیتال معمولاً دقیق‌تر از مدل‌های آنالوگ عمل می‌کنند. این محافظ‌ها با استفاده از پردازش‌های دیجیتال و سیستم‌های مدرن، می‌توانند وضعیت ولتاژ را به‌طور مداوم نظارت کرده و در صورت بروز هرگونه نوسان خطرناک، به‌صورت خودکار دستگاه را از مدار خارج کنند.

× لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

۱. آیا نصب محافظ برق ورودی ساختمان زیر کنتوری می تواند به صرفه باشد؟ بله، نصب محافظ برق ورودی می تواند از خرابی های ناشی از نوسانات ولتاژ برق جلوگیری کرده و عمر تجهیزات الکتریکی را افزایش دهد که در نتیجه می تواند هزینه های تعمیراتی را کاهش دهد.

محافظ برق را می‌توان بر حسب پارامترهای مختلف به انواع متعددی تقسیم‌بندی کرد که متداول‌ترین نوع تقسیم‌بندی آن بر حسب نوع کاربرد آن است. از جمله اصلی‌ترین و رایج‌ترین انواع محافظ برق می‌توان به محافظ برق ساختمان اشاره داشت.

ویژگی های بهترین مدل محافظ برق ورودی ساختمان زیر کنتوری

Report this page